Er zit nog niks in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Veiligheid en privacy


Privacy verklaring

We gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Zo worden de gegevens alleen gebruikt bij het verwerken van je bestelling. Alleen na toestemming gebruiken we je email adres om een nieuwsbrief te versturen. Om een en ander beter in beeld te brengen kan je onze Privacy & Cookie policy lezen.


Terug naar boven

Beveiligde verbinding bij afrekenen

Het afrekenen is een punt waar je veel gegevens moet invullen. Dit gedeelte van de website is daarom ook extra goed beveiligd met een zogenaamd SSL certificaat. Dit certificaat, wat je kan herkennen een het slotje in je adresbalk en de toevoeging "https://" aan de URL, zorgt ervoor dat je gegevens versleuteld verzonden worden over het internet. Zo zijn je gegevens veilig en niet zichtbaar voor buitenstaanders.


Terug naar boven

Thuiswinkel Waarborg

iPhone2Day.nl is gecontroleerd en gecertificeerd door stichting Thuiswinkel.org, en draagt het prestigieuze Thuiswinkel Waarborg. Thuiswinkel.org beoordeelt webwinkels op wetgeving, en heeft enkele onderdelen van de reguliere wet koop op afstand in het voordeel van de consument verbeterd. Zo ben je als consument uitstekend beschermd tijdens het online winkelen, en kan je er vanuit gaan dat alles volgens de regels zal verlopen. Als je op het keurmerk bovenaan deze pagina klikt kom je op onze certificaat pagina op de website van Thuiswinkel Waarborg.


Terug naar boven

Algemene voorwaarden

Je kan onze algemene voorwaarden bekijken en uitprinten. Klik hier om de algemene voorwaarden te bekijken.


Terug naar boven